"Не потребую особливих умов": Нардепка Безугла розповіла про своє перебування у Сєвєродонецьку

Народна депутатка Мар'яна Безугла прокоментувала своє перебування у Сєвєродонецьку Луганської області, за яке наразі точаться бої з російськими окупантами. Про це Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ініціатива особиста, на запит військових, родичів, звернення. Який морально-психологічний стан? Боєготовність? Командири? Прагнення, чаяння, ідеї? Чи доходить інформація зверху донизу, знизу догори? Що з постачанням? Чи прибуває сучасне озброєння? Як годують бійців на передовій? Яке медичне забезпечення? Що працює з законів, а що в реальності ні і треба міняти? Це тільки кілька питань, чому потрібний цивільний демократичний контроль під час війни. І це парламентська функція Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки", - зазначила Безугла.

Вона підкреслила, що ніяких наказів і розпоряджень нардеп не віддає. "Порада, допомога, комунікація, підтримка, контроль. Працюю майже непублічно, бо не час. Бути разом з військовими в зоні бойових дій — це також ще і розділяти долю ризику. Сама свого часу була мобілізована, так що можу адаптуватися до обставин та звісно не потребую особливих умов перебування. Робочі групи, засідання Комітету маю онлайн", - йдеться у повідомленні нардепки.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...