"Не поводься, як бидло зелене": Екснардеп Барна влаштував бійку зі "слугою" в прямому ефірі (відео)

Олег Барна. Фото: Слово і Діло.

Екснардеп Олег Барна побився з народним депутатом від партії "Слуга народу" Дмитром Соломчуком у прямому ефірі. Між політиками почалася справжня бійка, але їх розборонили. Інцидент трапився під час ток-шоу "Політика без правил" у четвер, 13 травня, темою якого був ринок землі. Роликом поділився YouTube-канал "ПравдаТут", передають Патріоти України.

Спершу конфлікт між парламентаріями був словесним. Барна грубо звернувся до опонента, сказавши: "Не поводься, як бидло зелене". Мікрофон "слуги" був якийсь час вимкнений, хоча було чутно, що він щось відповів Барні.

Після цього колишній народний депутат різко встав зі свого місця і накинувся на сусіда. Як наслідок, Соломчук також піднявся, але Барна повалив його на крісло.

Екснардеп завдавав ударів в основному руками, а також став тягнути "слугу народу" за ногу. Народний обранець нового скликання намагався відбиватися. Ведучі в цей час кликали охорону й намагалися заспокоїти політиків.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...