"Не позволим завоевать господство в воздушном пространстве": Російський пропагандист заявив, що ЗСУ на Донбасі не допоможуть турецькі "Байрактари"

Пропагандист і так званий «військкор» Юрій Котьонок, який вижив під час удару БПЛА в Карабасі, розповів в інтерв'ю росЗМІ, чому українським військовослужбовцям на Донбасі не допоможуть «Байрактари» і «дрони-камікадзе», передають Патріоти України.
Для застосування БПЛА необхідний ряд умов, в тому числі завоювання повного панування в повітряному просторі над зоною конфлікту і знищення ППО противника, заявляє пропагандист.

«Думаю, что таких "вольготных" условий для украинских военнослужащих, как в Карабахе, Донбасс не предоставит, даже если в Украине к делу подключатся турки, израильтяне и представители других стран с передовыми технологиями использования БПЛА», — заявив Котьонок.

За його словами, Росія нібито має можливості «вирубати» засобами РЕБ польоти бойової авіації, як мінімум, на «пострадянському просторі». «Вообще, Россия не позволит завоевать господство в воздушном пространстве над Донецком и Луганском. Да и «народная милиция ЛДНР» располагает средствами для того, чтобы нанести удары по аэродромам, откуда могут применяться подобные летательные аппараты", - погрожує пропагандист.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...