Не працює без помічників: Росіяни випадково розкрили слабкі сторони дрона "Ланцет" (фото)

У нової моделі дрона "Ланцет" є низка слабких сторін, про які замовчує російська сторона. Про це написало медіа Defense Express, проаналізувавши відео, в якому росіяни представляли оновлену модель цього безпілотника, передають Патріоти України.

Аналітики звернули увагу на те, що росіяни, можливо, ненавмисно, але розкрили слабке місце свого модифікованого розвідувально-ударного комплексу: "Ланцет" не вміє самостійно знаходити й розпізнавати цілі. Для цього "вбивці ППО" потрібен помічник — розвідувальний дрон Supercam, який наводитиме "Ланцет" на ціль. У самій же відео презентації оновленої моделі дрона розробники наголошували якраз на тому, що сучасні технології дають змогу "розумному" безпілотнику знаходити мету і розрізняти бронетехніку противника.

Крім того, як повідомляє ЗМІ, для створення ефекту масштабного виробництва безпілотних летальних апаратів під час знімання відео росіяни використовували дзеркала. Це допомогло пропагандистам розширити простір і створити видимість того, що РФ у рази наростила випуск смертоносних дронів.

А "Ланцет" зі складними крилами та пускову установку, яка за запевненням російської сторони здатна атакувати українську систему ППО цілим роєм дронів одночасно, глядачам показали у вигляді анімації. Медіа припускає, що справжніх моделей БПЛА і пускової установки в кадрі не було.

З усього, сказаного вище, Defense Express робить висновок, що найближчим часом Росія зніматиме ще більше пропагандистських відео про нібито успіхи власного військово-промислового комплексу. Це робиться з метою дезорієнтації та залякування як українських військових, так і пересічних громадян.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...