Не просто підірвав, а ще й розчленував: З'ясувалися шокуючі деталі вбивства "міліціонерів ЛНР" колишнім соратником (відео 16+)

Тільки третій групі "мисливців" вдалося спіймати спритного дезертира.

Українська розвідка дізналася моторошні деталі вбивства двох "міліціонерів ЛНР" Руслана Біккініна та Сергія Чумакова із бази злочинців "Миротворець". Виявилося, що їх жорстоко убив і розчленував російський найманець-дизертир, на якого вони влаштували полювання, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляється на офіційній сторінці штабу ООС, інцидент трапився ще 28 червня в населеному пункті Любимівка, що на тимчасово окупованій території Луганської області. Все почалося з того, що представники так званого "МВС ЛНР" затримали колишнього терориста, який втік з військових формувань окупаційних військ Російської Федерації.

"Під час полювання на нього той розпочав перестрілку і застрелив двох так званих "міліціонерів" та намагався вивезти і сховати їхні трупи, відрубавши їм кінцівки, для того, щоб тіла помістилися в багажник автомобіля", – розповіли розвідники.

Після цього так звана "міліція ЛНР" відправила на другу спробу затримання бійців "батальйону спеціального призначення "Беркут". Однак бойовик так не хотів повертатися до незаконних збройних формувань, відкрив вогонь по "беркутівцях" з РПГ та закидав їх гранатами.

Відтак друга група "ловців" дезертира ганебно втекла, залишивши зброю. Тому для затримання розлюченого утікача відправили ще одну, третю групу представників незаконної "влади" окупованої Луганщини, якій таки вдалося спіймати його. Ймовірно, йому просто вже не було чим відбиватися.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...