Не просто штраф чи зауваження: Яке покарання чекає на жителів Росії за носіння форми збірної України

Якщо в РФ місцеві жителі вдягнуть форму збірної України, то такі дії можуть бути розцінені як сепаратизм. Про це заявив російський адвокат Ігор Бушманов, передають Патріоти України.
За його словами, особам, які будуть носити форму збірної України на території Росії, на якій зображена карта України з українським Кримом і вітання ЗСУ «Слава Україні», може загрожувати позбавлення волі:

«Если кто-то наденет эту футболку на территории России, то такие действия могут быть расценены как сепаратизм — публичные призывы к осуществлению деятельности, направленной на нарушение территориальной целостности РФ. Если лицо совершает такие действия впервые, то может быть привлечено к административной ответственности. Если нарушение будет зафиксировано повторно, то наступает уголовная ответственность, вплоть до четырех лет лишения свободы. Если эти действия были совершены с использованием СМИ или, например, личного блога, то срок уголовной ответственности возрастет до пяти лет. Болельщикам не стоит надевать эту футболку сборной Украины на территории РФ».

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...