Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

8

"Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно бракує людей молодших від 50-х. - пише політтехнолог Олексій Голубоцький та продовжує.

Джей Ді (Джеймс Девід) Венс - прекрасний взірець успішного американця. Після школи - на 4 роки в морпіхи, тоді 2 роки політології, потім 4 роки права в Єлі. Силіконова долина - і за 4 роки він вже партнер співзасновника AOL у венчурній компанії. Автор мемуарів-бестселера "Елегія селюка: спогали про родину й культуру під час кризи", навіть екранізованих в 2020.

А вже в 2022 раптом з супротивника Трампа став його палким прихильником. Після чого благополучно обрався до Сенату США, перемігши досвідченого політика.

Відомий неймовірно зневажливими висловлюваннями про Україну і Зеленського та переконанням, що ми так чи інакше мусимо віддати частину своєї території Росії, так всім буде краще. І це вирішить проблему з всесвітньою продуктовою кризою.

Був сильно проти допомоги Україні (в історії з тими $61 млрд і взагалі) - впевнений. що "продовження такої політики призведе до перетворення України на постійного клієнта США, нездатного виплачувати пенсії та виконувати інші державні функції".
==
З іншого боку, Венс вже має досвід кардинальної зміни поглядів. Змінив раз - може змінити і вдруге, якщо це йому буде вигідно.

Заявили, що нема сенсу: Німеччина не надаватиме винищувачі Україні

вівторок, 16 липень 2024, 11:27

Німеччина не надаватиме винищувачі Україні, оскільки це потребуватиме тривалого навчання для українських пілотів, передають Патріоти України з посиланням на речника німецького уряду Штеффена Гебештрайта, якого цитує EurActiv. "Немає сенсу передавати Ук...

Тиск на населення посилиться: Росіяни створюють фільтраційні загони на окупованих територіях, - ЦНС

вівторок, 16 липень 2024, 11:22

На тимчасово окупованих територіях загарбники створюють окремі загони при "МВС", завданням яких будуть фільтраційні дії місцевого населення, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зокрема, представники цих загоні...