Не прийшов на переатестацію: Рябошапка звільнив прокурора Кулика

Костянтин Кулик не прийшов на переатестацію ще 24 жовтня.

Костянтин Кулик. Фото: соцмережі.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив з ГПУ прокурора Костянтина Кулика, який перейшов в СБУ, передають Патріоти України.

«Кулик звільнений з ГПУ через непроходження атестації. Це правда», - цитують ЗМІ Руслана Рябошапку. РБК-Україна нагадує, що Кулик не прийшов на переатестацію 24 жовтня, і додає, що видання The New York Times не виключало, що саме Костянтин Кулик готував документи зі звинуваченнями Хантера Байдена, коли він входив до правління української газової компанії Burisma Holdings.

Раніше Рябошапка заявив, що в Генеральній прокуратурі України немає окремої кримінальної справи з розслідування діяльності компанії Burisma. Також повідомлялося, що Костянтин Кулик був фігурантом справи про незаконне збагачення.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...