Не приховують захвату від рівня життя в Україні: Окупанти перевозять свої родини на Херсонщину

Російські окупанти перевозять свої родини до тимчасово захоплених частин Херсонщини, щоб переконати місцевих, що вони там "назавжди". Родини ж не приховують захвату від рівня життя в Україні, навіть в умовах війни. Про це розповів речник ОК "Південь" Владислав Назаров у Facebook, передають Патріоти України.

Ситуація в Херсонській області залишається складною. Щоб зупинити просування ЗСУ на східному напрямку, росіяни зводять додаткові лінії оборони, створюють інженерні загородження і мінують територію радянськими боєприпасами 1950-х років минулого століття.

Також під час встановлення загороджень зі старих боєприпасів кілька російських саперів підірвалися. Щоб покращити своє тактичне становище, противник готується форсувати водні перешкоди в регіоні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...