"Не Путін головна проблема": Російський сенатор влаштував переслідування доньки, яка виступила проти "спецоперації"

Дочка російського сенатора Едуарда Ісакова Діана втекла за кордон, побоюючись переслідувань після того, як батько назвав її "зрадницею". Лють прокремлівського політика викликало те, що Діана виступила проти війни в Україні. Так, 25-річна Діана Ісакова розклеювала антивоєнні листівки та виходила на акції протесту, внаслідок чого була заарештована та допитана співробітниками ФСБ. Наразі вона знайшла прихисток у Грузії, оскільки її батько продовжує "нападати" на неї. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

"Я боюся переслідувань, я боюся потрапити до в'язниці. Я б не сказав, що просто страшенно боюся в'язниці або чогось такого роду. Але я думаю, що можу зробити більше добра не у в'язниці", – сказала Діана.

Дівчина також попередила про "фанатичний патріотизм" у Росії та "безвільне підпорядкування" людей владі. "Я вважаю, що Путін не головна проблема. Якщо Путін піде, щось зміниться, але не дуже сильно, тому що корінь проблеми в тому, що тирана приваблює жертва. І така жертовна держава, такий жертовний народ, якою стала Росія, – здебільшого це мовчазні, покірні люди без власної думки", – вважає Діана.

Вона додала, що, швидше за все, політична система в Росії складається з людей, які "пережили в дитинстві насильство, виробили до нього толерантність і почуття, що неможливо жити в цьому світі інакше – тільки через владу, через маніпулювання, насильство, страх".

При цьому батько Діани, член Ради федерації від Ханти-Мансійського автономного округу Югри Едуард Ісаков звинуватив її в тому, що вона виступила проти політики своєї країни, "продала свого батька, свою сім'ю, свою батьківщину та поїхала з Росії".

Він стверджує, що Діана, старша з його чотирьох дітей, зійшла з рейок, оскільки він ніколи не був присутній у її житті, коли вона була молодша. "Я не заперечую своєї відповідальності за те, як виховувалась моя дитина. Це моя дочка і мій біль", – заявив Ісаков.


Знову поранені, в тому числі діти: Росіяни вкотре обстріляли Харків

субота, 18 травень 2024, 16:52

Під час повітряної тривоги у суботу, 18 травня, в Харкові пролунала серія вибухів. Внаслідок російських ударів по місту є руйнування житлової інфраструктури. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі, передають Патріоти України. "П...

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

субота, 18 травень 2024, 16:43

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви ...