"Не питайте мене, як протікає спецоперація": Актор із "Кварталу 95" показав Путіна, який хворіє на нетримання сечі (відео)

Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий показав нову комедійну пародію на президента РФ Володимира Путіна. Цього разу диктатор у виконанні гумориста страждає через нетримання сечі на Пітерському міжнародному форумі, який автор назвав "Путінським". Ледь не вискакуючи зі стільця актор "поспілкувався" з гостями про війну в Україні, світових лідерів та псевдореспубліки "Л/ДНР". Допис з'явився на його каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Свій "виступ" Великий розпочав з того, що висміяв курйоз Путіна в розмові з президентом Казахстану. Тиран не зміг чітко вимовити ім'я Касим-Жомарта Токаєва, а тому комік вирішив використати цей інцидент, перекрутивши в ролику й імена інших лідерів.

Він також згадав, що глава Казахстану публічно не визнав псевдореспубліки. "Дякую президенту Казахстану Токаєву за таку підставу. Ось ви кажете, що не збираєтеся визнавати "ЛНР" та "ДНР", а що ви скажете, якщо ми, до прикладу, не визнаємо кумис? Але про це пізніше", – сказав "Путін".

Після цього герой відео запропонував журналістам поставити запитання та перерахував гостей, що нібито не приїхали на форум. "На жаль, не зміг відвідати наш форум лідер Китаю Сизий Пень. Ой, Дзень-Дзелень. А також не зміг приїхати лідер північної Кореї Крем Чай Сир", – висміяв актор курйоз на заході.

Всі відповіді на запитання супроводжувалися кумедними виразами обличчя "диктатора", що усім виглядом показував, як йому хочеться в туалет. Герой попросив не вимовляти при ньому слова "протікає операція", "сущие пустяки" тощо.

В кінці він додав, що лідери європейських країн – "Джорис Бонсон", "мадмуазель Макарон" та "Шолаф Ольц" підтримали введення санкцій, однак росіянам не потрібно хвилюватися, бо набирає обертів "програма імпортообурення", а ВВП впаде як патріарх Кирило в храмі.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: