Не рахуючи інших привілеїв: Чотири судді перед звільненням з ВРП отримали понад 3 млн грн

Як повідомляє Pavlovsky News, 15 березня у чотирьох членів ВРП закінчилися повноваження і достойники разом отримали понад 3 млн грн, зазначають Патріоти України.

Суддя Вищої ради правосуддя Микола Худик отримав 980 053 гривень зарплати перед звільненням. Решта суддів також отримали значні суми.

Крім Худика, величезні гроші заробили Андрій Овсієнко - 497 840 грн, Ігор Артеменко - 875 609 грн і Віктор Шапран - 723 635 грн.

Відзначається, що суддя Худик має двох братів, які займають високі державні посади в Білорусі і Росії. Так, Андрій Худик займає пост міністра природних ресурсів Білорусі. А другий брат Василь працює начальником Управління внутрішніх справ по Тульській області, РФ.

У своїй декларації Худик вказав, що разом з дружиною володіє будинком, квартирою, двома земельними ділянками та приміщенням під бар в Кам'янці-Подільському та області. І ще п'ять ділянок вони з дружиною орендують. У безкоштовному користуванні у Худика є і квартира на 117 кв.м. у Києві .

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...