Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України.

«В районі Часового Яру вже фіксують випадки, коли противник, не рахуючись зі втратами особового складу, відправляють людей на штурм без зброї. Вони можуть тримати в руках палки чи ще щось, що імітує наявність зброї. При цьому настанову їм дають, що зброю потрібно здобути в бою», — сказав він.

Також, за даними Волошина, за квітень армії Росії втратила в зоні відповідальності ОСУВ Хортиця 24 156 осіб, 308 танків, 671 бойову машину, 15 945 безпілотників, 10 засобів протиповітряної оборони та іншу військову техніку.

Перша критична ніч минула: Оновлено інформацію про стан Фіцо після операції

четвер, 16 травень 2024, 7:41

Фіцо добре переніс операцію . Операція прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо пройшла добре і його життю тепер начебто нічого не загрожує, заявив віцепрем'єр-міністр Томаш Тараба, передає Denník N. Тараба зазначив, що вірить у те, що Фіцо, який пере...

Куди поділася перша лінія оборони на Харківщині та хто відповідав за фортифікацію - заява ОВА

четвер, 16 травень 2024, 7:26

Після початку наступу російської армії на Харківщину 10 травня Сили оборони України відступили на декілька кілометрів вглиб території. За кілька днів війська РФ окупували десяток прикордонних сіл, перш ніж їх просування пригальмували українські захисни...