"Не робіть дурниць": Гордон заявив, що росіян видворять з Криму, і дав пораду "ваті"

Росіяни, які переїхали до Криму після його анексії, будуть вивезені з півострова. Про це в ефірі телеканалу “Україна 24“заявив журналіст Дмитро Гордон, передають Патріоти України.

За словами Гордона, йому дуже шкода українців у Криму, які зіткнулися з повінню. “Це наші люди, це українці, за винятком тих, кого завезли з Росії, а там багатьох вже позавозили. Але я можу заспокоїти: як завезли, так і вивезуть. Людей шкода дуже, природу Криму шкода дуже. Я обожнюю Ялту. Коли місто заливало, машини плавали, коли річки виходили з берегів, будинки затоплювало, люди страждали – я відчував біль”, – сказав він.

Разом з тим журналіст підкреслив, що Крим обов’язково повернеться до складу України. У зв’язку з цим Гордон порадив росіянам не вкладати гроші в нерухомість в Криму, так як після повернення півострова у них “все заберуть”, так як це незаконно. “Тому хочу попередити – не робіть дурниць, вкладайтеся в Сочі”, – резюмував журналіст.

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...