"Не рой ДHР другому, сам в нее попадешь": Російський опозиціонер спрогнозував майбутнє своєї країни

«Не рой ДHР другому, сам в нее попадешь», заявив один із авторів опозиційного російського ТГ-каналу "Місто Глупов" Олександр Баунов, передають Патріоти України.

З примусовою мобілізацією, посадками, диванно-окопною сльозою на телеекранах, контуженими чопівцями на класній годині в амплуа героїв, банками під санкціями, паспортами обмеженої дії, напіввоєнним становищем з правом, що випливає з нього, читанням месенджерів і затримуванням без процедур, близько 7% населення, з розмовами про відлучення чужого (адже воно насправді загальне) не так важко передбачити наступні етапи російського життя, пише він.

"Это отжим машин и домов, патриотические подвалы на районе, уголовная ответственность за мужеложество, регулируемые цены, возвращение смертной казни, национализация недр, земли и крупной собственности, а потом - и мелкой, прописка и распределение, веерные отключения электроэнергии, горячая, а потом и холодная вода по расписанию, служба в армии два года и флот три, выездные визы, лозунги про единство власти и народа вместо рекламы на крышах, тайная валютная проституция для немногочисленных иностранцев под руководством многочисленных спецслужбистов", - заявив Баюнов.

Цей шлях, як і раніше, здається привабливим частині населення — тими, хто засліплений неясною образою, і вважають, що були б на вершині впливу та слави, чи просто «жили б нормально», якби не вороги. Тому головне - ворогам помститися і заодно зайняти місця, що звільнилися.
Оскільки зайняти їх не вийде (не вистачить талантів, знань, умінь, працьовитості — досі не вистачило), позиції бізнесменів, журналістів, художників, науковців, юристів, письменників, дизайнерів просто ліквідують. І назвуть економікою, пресою, мистецтвом, правом, модою, їжею та наукою не те, що є ними насправді, а те, що вийде.

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...

"Це перегорнута сторінка": Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

понеділок, 29 квітень 2024, 7:53

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню си...