"Не розумію, як вижив": Окупант-фантазер похвалився, як відбив рукою... уламок HIMARS (відео)

"Не розумію, як вижив": окупант-фантазер розповів, як відбив рукою уламок HIMARS. ВІДЕО

Окупант заявив, що українські воїни випустили 12 снарядів до HIMARS по базі росіян. Йому нібито вдалося не лише вижити, а й відбити уламок рукою, передають Патріоти України.

"Дивовижну" історію загарбник розповів російським пропагандистам. За його словами, будівлю повністю зруйновано, постраждало 17 окупантів. Втім, він не уточнив, поранені чи ліквідовані ці загарбники.

За версією окупанта-фантазера, він чітко бачив уламок від HIMARS, який нібито летів прямо у нього. Окупант переконує, що цей уламок був великим.

"Він вже на підльоті мене різанув. Виходить, якби нас не захистив "УРАЛ" з БК, мене б розірвало на шматки. Ну і траєкторія польоту - я присів, підняв руку, він біля шиї пройшов. Повністю перебито нерви, відірваний м'яз. Болі не відчуваю, нічого не відчуваю... Не зрозумію взагалі, як я вижив", - заявив окупант-фантазер.

Загарбник каже, що забрав собі цей уламок, а згодом коваль зробить з нього "оберіг" на пам'ять про те, як фантазер "зловив уламок HIMARS".


"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...