Не рий іншому яму: П'яні окупанти пройшлись по власному мінному полю і залишились без ніг

Проросійські найманці підірвались на власних мінах 12 квітня. Двоє окупантів напідпитку вийшли на мінне поле, де й втратили кінцівки, інформують Патріоти України.

Інцидент стався на тимчасово окупованих територіях, повідомляють в оперативно-тактичному угрупованні "Північ". Бойовиків доправили до лікарні в Єнакієвому.

Деталі інциденту від українських захисників

За попереднім висновком медиків, любителям випити їхні пригоди на мінному полі вартували кількох кінцівок.

"Наразі відомо, що на двох у них залишилась непарна кількість ніг. Стан здоров'я загарбників уточнюється. Але те, що похмілля буде болісним – доведений факт. Що закопав – на тому й підірвався", – повідомили в ОТУ "Північ".

Українські захисники наголошують, що щодня ведуть боротьбу за територіальну цілісність та незалежність України та наближають перемогу.

Окупанти мінують територію під виглядом ЗСУ

Зазначимо, що ворожі сили активно мінують територію. Нещодавно вони дистанційно замінували вільну територію біля Зайцевого. З особливим цинізмом окупанти зробили це під виглядом українських військових.

Бойовики використали заборонені протипіхотні міни ПОМ-2. Їхня небезпека полягає у тому, що їх неможливо знешкодити, не підірвавши. Про такі дії ворога українська сторона повідомила ОБСЄ.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...