Не рий іншому яму: Ракета окупантів, яка летіла на Харків, впала на ТЕС у Бєлгороді (фото, відео)

Російська ракета, яка летіла у напрямку Харкова, з невідомих причин впала на місцеву ТЕС у Бєлгороді. На місці займання виникла пожежа, у деяких районах міста немає світла. Про це повідомляють бєлгородські телеграм-канали, передають Патріоти України.

Як пишуть місцеві пабліки, російська ракета приземлилася у ТЕС "Луч", внаслідок чого частина міста - без електроенергії. Перед цим місцеві жителі чули вибух. У Мережі публікують низку відео та фото з місця інциденті, на яких видно масштабний пожар, у небо піднімаються клуби дими.

Офіційної інформації від місцевої влади поки немає.

Варто зазначити, найімовірніше, ракета повинна була бомбити Харків. Перед цим у Харківській області була оголошена повітряна тривога, яка досі триває.

Пізніше губернатор регіона Вячеслав Гладков підтвердив інформацію про "приліт" та пожар на станції, звинувативши за методичкою Збройні сили України. За його словами, спалахнула підстанція 110 кВт.

Максимально швидко постараємось усунути наслідки. Орієнтовний час перемикання резервного джерела до 4 годин. Водопостачання в нормі насоси перейшли на інші лінії живлення", - написав він.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...