Не "Шахеди": В небі над Україною зафіксували незвичні ворожі дрони

Російські окупанти ввечері, 12 лютого, не запускали по території України іранські дрони. Загарбники для атаки обрали розвідувальний безпілотник та повітряні кулі з кутовими відбивачами. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ, передають Патріоти України.

"Інформація про застосування противником "шахедів" увечері 12 лютого на Дніпропетровщині, яка розповсюджується деякими телеграм-каналами, не відповідає дійсності. Ворог використав розвідувальний БпЛА та кілька повітряних куль з кутовими відбивачами. По ворожому БпЛА працювала протиповітряна оборона повітряного командування "Схід". Результат уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, який також попереджав про удари іранськими дронами, після повідомлення Повітряних сил зауважив, що ворожі цілі летіли на висоті 400 метрів. "Хоча всяке може бути. І слава Богу", - уточнив Кім.

Нагадаємо, ввечері, 12 лютого у Дніпропетровській, Харківській та Полтавській областях була оголошена повітряна тривога. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук та очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомляли про загрозу ударів іранськими дронами.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...