Не*** шастать: Телеканал "Дождь" позбавили ліцензії ще в одній європейській країні

У Литві також анулювали ліцензію на мовлення телеканала "Дождь". Про це повідомляє комісія з радіо та телебачення, передають Патріоти України.

Як пояснює комісія, ліцензія, видана в Латвії, давала право телеканалу розповсюджувати створений контент у країнах Євросоюзу, у Росії, США та інших країнах. Уже від 8 грудня телеканал не зможе мовити в Литві.

Скандал з телеканалом "Дождь"

Днями на російському телеканалі "Дождь" заявили про допомогу в оснащенні мобілізованих окупантів, яких воюють проти України. Пізніше ведучого Олексія Коростельова звільнили з телеканалу.

У вівторок, 6 грудня стало відомо, що національна рада з електронних ЗМІ Латвії ухвалила рішення про анулювання ліцензії каналу "Дождь".

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....