Не*** шастать! У мережі показали, що залишається від російської техніки після ударів ЗСУ (відео)

Українські захисники продовжують знищувати російських окупантів, які прийшли із війною на нашу землю. Ворог зазнає значних втрат як особового складу, і своєї військової техніки, передають Патріоти України.

У мережі показали фото розбитої вщент бронетехніки країни-агресора. Відповідні знімки опублікували в Telegram-каналі "Третя Сила" опублікували українські воїни-добровольці.

На кадрах видно роботу 93 бригади Холодний Яр, яка знищила 11 одиниць ворожої техніки. Серед неї були танки, БМП та бойові машини "Рись"."Залишки колони з 11 одиниць техніки, яку раніше розбили Холодноярівці. Від танкіста залишилася нога", – йдеться в повідомленні.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...