Не шляхи постачання зброї: Військовий експерт розповів про нові цілі атак окупантів в Україні

Російські війська намагатимуться зірвати підготовку ЗСУ до експлуатації західного озброєння, з цією метою атакуватимуть полігони з навчання новій зброї. Про це у своєму блозі написав директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, передають Патріоти України.

Він зауважив, що це стане викликом для військового командування. "Насправді була аналітична інформація, яка говорить про те, що ворог буде завдавати ударів по місцях, де відбувається підготовка особового складу. Така ситуація є викликом для особового керівництва ЗСУ, тому що знаючи про ці ризики, треба з особливою увагою підходити до підготовки наших військових. Я розумію, що в нас є обмеження безпосередньо з базами, але розуміючи ризики використання ворогом ракетної зброї, таких речей треба уникати. Три випадки поспіль – це насправді означає, що ми робимо помилки з точки зору підготовки нашого особового складу", - написав він.

Згурець попередив, що такі речі можуть повторюватись. "Я про те, що місця підготовки особового складу, зокрема Десна, Яворів – є пріоритетними цілями для ворога".

Джерело: Еспресо.ТV

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...