"Не слід було починати": Росіяни у паніці накинулись на Путіна через війну в Україні, - CNN

У росіян відкрились очі і вони зрозуміли, що війна, яку розпочав російський диктатор Володимир Путін, огидна та безглузда. Вони заговорили про те, що цю війну взагалі не потрібно було починати. Деякі росіяни особисто сказали це у коментарі CNN, передають Патріоти України.

"Це огидно... їм ніколи не слід було починати війну", - сказала росіянка. Дехто переконаний, що через тиск Кремля та російських пропагандистів місцеві жителі не можуть отримувати повну інформацію. При цьому вони не згадали про те, що в інтернеті та соцмережах самостійно можна знайти все необхідне.

"Людям треба пояснювати події… було б добре, якби експерти почали висловлювати свою реальну думку, а не виконувати накази уряду та Путіна",- кажуть росіяни.

Дехто намагається зняти з себе відповідальність, говорячи про те, що "це війна політиків". Але насправді в окопах сидять звичайні росіяни, які вбивають, ґвалтують та обкрадають українців. "Я вважаю, що це політична війна, а не війна за народ. Нехай вони це вирішують", – сказала росіянка.

У РФ досі є такі люди, які переконані, що нині вся війна в Україні відбувається не через Путіна, а через "тиск Заходу". Вони бояться, що передача танків Україні буде заважати росіянам "перемогти". "Українські танки заважатимуть нашим військам. Але ми збираємося виграти, попри це. Це лише розширення конфлікту", – сказав росіянин.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...