Не сподобався сертифікат на знання російської: Зраднику України відмовили у дозволі на проживання у РФ (фото)

Олександр Роджерс заявив, що відділ з питань міграції — "це вороги Росії, гірші за бандерівців".

Олександр Роджерс. Фото: соцмережі.

Українцю Олександру Роджерсу, що агітує за Росію, відмовили у наданні російського громадянства, передають Патріоти України.

"Вкотре не зміг здати документи на дозвіл на проживання. Ви будете сміятися (я теж, але у мене сміх злегка істеричний вже), але "у вас сертифікат про знання російської мови є, але він не тієї системи", — написав він на своїй сторінці у "Вконтакте".

Роджерс наголосив, що відділ з питань міграції — "це вороги Росії, гірші за бандерівців". На його пост звернув увагу журналіст Денис Казанський. "Ой, пропагандисту не дають дозволу на проживання у РФ. Скоро мабуть викинуть копняком під зад, як Олену Бойко", — зазначив він у своєму Twitter.


Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...