Не споживайте "червиве яблуко": Клімкін запустив флешмоб через скандал із визнанням Apple Криму російським

Поки "яблучники" ламають голову, як вийти з ситуації з найменшими втратами, українцям пропонують не сидіти склавши руки

Павло Клімкін закликав українців відмовитися від продукції корпорації Apple через скандал із позначенням анексованого Криму частиною Росії. Відповідний пост дипломат розмістив на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю, зазначають Патріоти України.
"Спочатку Apple почав знімати свій софт, який допомагав учасникам протесту в Гонконзі, потім позначив Крим російським. Із креативної реальності перетворився в імперію, готову до системи договірняків", – висловився дипломат.

"Це буде тривати і з іншими брендами, якщо ми не дістанемо Apple. Слабо відмовитися? Давайте запустимо драйв-кампанію "я відмовився від Apple". Пишіть про це в Twitter і Facebook, тегайте Apple, вказуйте, чому ви вирішили так зробити. Подивимося, що з цього вийде. Такий бренд не може бути номером 1", – написав Клімкін.

Дипломат нагадав, що свого часу в кампанію #kyivnotkiev теж не вірили, однак безліч авторитетних іноземних видань, аеропортів та інших установ уже перейменували українську столицю.

"Ось і побачимо, хто готовий, а хто просто такпоговорити", – підсумував Клімкін.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...