Не спустити наругу над символікою держави агенту Москви: Відкрито кримінальне провадження проти депутата-"шарієвця" після скандалу з прапорами України в міськдумі Одеси

Поліція почала провадження за фактом наруги над державним символом України депутатом Одеської міської ради Іллею Фрейманом. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що відео, як у залі засідань міськради перед початком сесії, один з депутатів збирає встановлені на столах прапори України і демонстративно відкладає їх убік, поліція виявила під час моніторингу мережі Інтернет.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 338 (наруга над державним символом України) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 15 лютого депутат Одеської міської ради (фракція "Партії Шарія") Ілля Фрейман перед позачерговою сесією, на якій згодом були виділені кошти на територіальну оборону і озвучено патріотичне звернення до городян, прибрав зі столів колег по фракції прапорці України.

Під час сесії він висловив свою незгоду у зв'язку з її проведенням і виділенням коштів. Він розкритикував депутатів, біля яких були встановлені маленькі прапорці України, назвав те, що відбувається піаром і заявив, що "пенсіонерів вбивають не гранати, а платіжки за комунальні послуги".


"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...