"Не стоит, не стоит, у царя не стоит давно": На концерті російського гурту в Києві виконали пісню про Путіна (відео)

У четвер, 8 липня, в Києві на ВДНГ на популярному музичному фестивалі Atlas Weekend виступила російська рок-група Wildways, повідомляють Патріоти України.

Музиканти виконали пісню "put in" - про президента РФ Володимира Путіна. На початку виступу вокаліст Wildways сказав, що в Росії під цю пісню звикли скандувати "те саме прізвище, яке вимовляти не можна". Варто зазначити, що група виступала в зміненому складі: один з гітаристів українець, але не ризикнув їхати на Батьківщину, оскільки побоювався, що його могли не пустити назад в Росію, про що повідомив фронтмен.

Аудиторія не залишилася байдужою до пісні: на самому початку і в кінці виступу в натовпі кричали "Путин х**ло", а також активно підспівували словам з приспіву пісні "у царя не стоит".

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...