"Не стріляйте": Земфіра підтримала Україну кліпом, де показала бомбардування українських міст (відео)

Російська співачка Земфіра випустила кліп на пісню "Не стріляйте" з кадрами війни в Україні, акціями протестів в РФ і затриманнями мітингувальників, повідомляють Патріоти України.

Також артистка видалила практично всі інші відеозаписи зі свого YouTube - там залишився тільки вищезгаданий ролик і її кавер на пісню Океану Ельзи "Відпусти", знятий ще в 2008 році.

На цей час Instagram-профіль Земфіри також очищений від колишніх публікацій - там тільки її остання пісня і чорний квадрат з написом "Ні війні", опублікований 24 лютого.

Зазначимо, що в день вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року Земфіра виступала перед Московською публікою. Через тиждень в ЗМІ з'явилася інформація про те, що зірка покинула Росію. Її з актрисою Ренатою Литвиновою нібито бачили в одному з французьких аеропортів.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Попереду важкі бої: На Харківщині окупанти розширили зону бойових дій майже на 70 км, - Сирський

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:19

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що на півночі Харківської області російські загарбники розширили зону бойових дій майже на 70 км, передають Патріоти України. Як повідомив Сирський у Telegram, у зв’язку з ускладнення...