Не стріляти у відповідь? Ворог підло атакував ЗСУ на Донбасі, є втрати вбитими і пораненими, - штаб ООС

У ніч на 7 червня ситуація у районі проведення ООС суттєво загострилася. Збройні формування РФ атакували позиції українських військових із застосуванням артилерії. Внаслідок нападу двоє військовослужбовців загинули, ще восьмеро отримали поранення, повідомляють Патріоти України.

У пресс-центрі ООС зазначили, що українські військові відкрили вогонь у відповідь, знищивши вогневі точки збройних формувань Російської Федерації. Втрати серед бойовиків наразі уточнюються.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник, зухвало порушивши умови Мінських домовленостей, атакував підрозділи ООС у районі населеного пункту Новолуганське із застосуванням артилерії, – йдеться у повідомленні.

Напередодні ворог п'ять разів порушував режим припинення вогню із застосуванням озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед українських військових не було.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...