Не стримався і спалився: Путін "зіганув" на відкритті спортивних змагань у Казані (відео)

Російський диктатор Володимир Путін "зіганув" на відкритті спортивних змагань Ігри майбутнього у Казані. Відповідне відео було опубліковано у Telegram-каналі SOTAvision, передають Патріоти України.

На ньому видно, як глава кремлівського режиму, перебуваючи на урядовій трибуні, вітає учасників заходу з його початком, після чого закінчує свою промову подобою нацистського вітання. "В добрый час!", — побажав Путін російським спортсменам, піднявши праву руку "до сонця".

На цьому тлі варто нагадати, що під час інтерв'ю американському медіа-провокатору Такеру Карлсону "вождь глибинного народу" заявив, що Другу світову війну розпочали не СРСР і Німеччина, які у 1939 році разом напали на Польщу, а нібито сама жертва їхньої військової агресії.

"Чому почалася війна 1 вересня 1939 року саме з Польщі? Вона виявилася незговірливою. І Гітлеру нічого не залишалося під час реалізації його планів розпочати саме з Польщі", — заявив Путін.

"Свиня" від Байдена: У Путіна дуже бояться перемоги Гарріс на президентських перегонах у США - WP

субота, 27 липень 2024, 9:32

Всі сподівання кремлівського фюрера на більш-менш благополучне для себе завершення війни пов'язане з перемогою Трампа. Хоча більшість аналітиків наразі не розділяють ентузіазм Путіна щодо кон'юнктурщика Дональда Фредовича. Кремль та його прихильники вв...

Все за планом? Британська розвідка розповіла, чому Росія скасувала парад флоту на святкування дня ВМФ РФ

субота, 27 липень 2024, 9:08

У розвідці Великої Британії зазначили, що Росія скасувала парад флоту Військово-морських сил річки Нева тому, що не може гарантувати захист своїх військ, передають Патріоти України з посиланням на огляд британської Міноборони за 26 липня. Британське в...