"Не сцыте, подплывайте ближе. Вам все равно в аду гореть": Коля Сєрга принизив Путіна у новой версії пісні "Я вам не скажу за всю Одесу" (відео)

Популярний український виконавець і телеведучий Коля Сєрга, який вступив до лав територіальної оборони Одеси, змінив слова у знаменитій рибальській пісні "Шаланды, полные кефали". У новій версії легендарної композиції вокаліст звернувся до Путіна, зазначивши, що для одеситів президент-диктатор є "звичайним поцом", а зовсім не загроза, як "для НАТО і ЄС". Оптимістичний трек Сєрга розмістив на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Прем'єру пісні він організував біля Одеського театру опери та балети. Артист грав на гітарі, а також йому акомпанував скрипаль. У треку музикант зазначив, що одесити готові зустрічати "визволителів", яких навіть місцеві жителі легко опустять на дно Чорного моря. Путіна він також запросив до морської столиці України, проте попередив – замість квітів та обіймів кремлівський диктатор тут знайде свою смерть.

"Не сцыте, подплывайте ближе. Вам всё равно в аду гореть. У нас в Одессе, как в Париже. Увидеть раз и умереть. Я вам расскажу за всю Одессу, эй Путин. В вас никто не верит здесь всерьёз. Вы гроза для НАТО и ЕСа, допустим. А в Одессе вы обычный поц" – проспівав Сєрга.

Менше ніж за добу відео зібрало більше ніж півмільйона переглядів, а в коментарях тисячі інтернет-користувачів залишали хвалебні відгуки новому шедевру.

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...