"Не так там все спокійно": В ОК "Південь" розповіли, чому окупанти почали активно готуватися до оборони в Криму

Підрозділи ЗС РФ мають суттєві пошкодження місць базування на південному напрямку. Тому вони намагаються відсунутись якомога далі від фронту, передають Патріоти України.

Це стосується і тих окупантів, що засіли в Криму та під звуки "бавовни" почали активно укріплювати свою оборону. Про це розповіла речниця Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в коментарі "24 каналу".

"Окупанти облаштовують собі суттєві рубежі оборони глибше у напрямку Криму. Напевно, саме тому їм піддуває з півострова. Не так там все спокійно. Ми просто зайвий раз нагадали, що Крим – це Україна. Ми боремося за кожен клаптик нашої землі", – зазначила вона.

Так, нині загарбники готуються до контрнаступу Збройних сил України. В тимчасово окупованому Криму вони активно будують систему траншей. Зокрема, південніше від Армянська. "Безперечно, росіяни вірять у силу своєї оборони, але по суті й змісту більше вірять у ЗСУ", – пояснила речниця ОК "Південь".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...