Не така, як у наших патріотів: Стала відома позиція НАТО щодо "формули Штайнмаєра"

Союзники по НАТО також заявили, що підтримують суверенітет та територіальну цілісність України в межах її міжнародно визнаних кордонів.

Александер Вінніков. Фото: Цензор.НЕТ.

У представництві Північноатлантичного альянсу в України вважають, що узгодження "формули Штайнмайєра" може прискорити виконання Мінських домовленостей і врегулювання ситуації на Донбасі. Про це заявив голова Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков на брифінгу в Сєвєродонецьку, передають Патріоти України.

"Ми приймаємо до відома підтвердження тексту "формули Штайнмаєра" у Тристоронній контактній групі. Цей крок може сприяти повному виконанню Мінських угод усіма сторонами. НАТО продовжує підтримувати зусилля нормандського формату, Тристоронньої контактної групи та ОБСЄ. Союзники по НАТО твердо підтримують суверенітет та територіальну цілісність України в межах її міжнародно визнаних кордонів", — заявив він.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...