"Не там покурили": Морг у Мелітополі переповнений тілами окупантів після удару ЗСУ по аеродрому

Морг у Мелітополі заповнений тілами російських окупантів, які почали звозити після удару ЗСУ по аеродрому. Українські судмедексперти відмовилися співпрацювати з ворогом. Однак захоплення установи призвело до того, що жителі міста вже тиждень не можуть поховати своїх близьких, передають Патріоти України.

Відповідною інформацією поділився місцевий портал новин "РІА Мелітополь" з посиланням на слова родичів однієї із загиблих.

Трупи в морзі по проспекту Богдана Хмельницького лежать навіть у коридорі. Тіла почали звозити сюди після удару українських захисників по військовій базі окупантів на аеродромі в Мелітополі.

Українські судмедексперти відмовилися співпрацювати з ворогом, проте медичний заклад залишився захопленим російськими військами. Через це у жителів міста почалися проблеми з похованням рідних. Виписати довідку про судово-медичну експертизу тепер нікому, а без неї організація похорону може призвести до проблем.

Громадяни розповіли, що поховати людину можна, однак потім доведеться робити ексгумацію тіла. Це необхідно, щоб підтвердити факт ненасильницької смерті. Окупанти вже порекомендували виписувати довідки сімейним лікарям замість судмедекспертів, тому що морг звільниться нескоро.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...