Не там покурили? У Ростовській області на території нафтопереробного заводу стався вибух (відео)

У Ростовській області, де напередодні через незграбні днії пілота впав російський штурмовик Су-25, горить нафтопереробний завод, передають Патріоти України.

За даними рятувальників, вогонь охопив 50 “квадратів” території. Інформація про пожежу стала розповсюджуватися соцмережами.

Як повідомляється, пожежа сталася у теплообміннику на Новошахтинському нафтопереробному заводі. Загрози розповсюдження вогню немає. Ніхто не постраждав.

Проте дим від вогню було видно за багато кілометрів від місця пригоди. Пожежа могла статися після прольоту над заводом невідомого безпілотника.

У ворога великі проблеми: Російська ППО все частіше збиває свою авіацію в окупованому Криму

четвер, 18 квітень 2024, 8:56

Російські окупанти дедалі частіше почали збивати власні повітряні судна над тимчасово окупованим Кримом. Причиною "дружнього вогню" російської ППО стала наростаюча напруга через постійні атаки України по російських військових об'єктах на півострові, п...

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...