Не танками єдиними: Аеророзвідники ЗСУ FPV-дроном знищили катер армії РФ (відео)

Українські воїни продовжують нищити російських загарбників за будь-якої нагоди. Так, аеророзвідники за допомогою FPV-дрона затопили катер разом з окупантами, передають Патріоти України.

Віртуозну атаку провели аеророзвідники 73-ого морського центру СпП ім кошового отамана Антіна Головатого. Відео ураження показали у Генеральному штабі Збройних сил України.

"Аеророзвідники 73-ого морського центру СпП ім кошового отамана Антіна Головатого уразили FPV-дроном катер з російськими окупантами", – зазначено у повідомленні.

У Генштабі не повідомили, коли і де саме відбулося ураження. На відео видно, як дрон переслідує катер, що рухається по ріці. В якийсь момент окупанти на плавзасобі помічають погоню і намагаються уникнути ураження.

Спершу вони починають робити зигзаги на воді, а згодом відчайдушно виписують кола, розраховуючи, що дрон так у них не поцілить.Однак надії загарбників виявилися марними: БпЛА влучає точно в ціль.

У військ Путіна почалися проблеми? Окупанти змінили пріоритети на Донбасі

субота, 27 липень 2024, 19:45

Розгортання зони оборони Центрального угруповання окупаційних військ свідчить про те, що російське військове командування може вважати малоймовірним швидке тактичне просування в районі Авдіївки. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передают...

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...