Не тільки біля Станиці Луганської: Командувач ООС зробив важливу заяву про відведення військ

Інтенсивність підготовки відведення військ буде залежати від аналогічних дій з боку противника.

Генерал Володимир Кравченко. Фото: Фейсбук.

Командування Операції об'єднаних сил на Донбасі готується до відведення військ по всій лінії розмежування. Про це повідомив командувач операції Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко, передають Патріоти України із посиланням на сторінку ООС в Facebook.

Він зазначив, що завдання з підготовки відведення було видане верховним начальником Генштабу ЗСУ, а також затверджене міністром оборони і президентом. Також, за словами Кравченка, інтенсивність підготовки відведення військ буде залежати від аналогічних дій з боку противника.

"Проводяться підготовчі заходи щодо відведення військ уздовж всієї лінії розмежування. Таке завдання визначено Начальником Генерального штабу Збройних Сил України, Міністром оборони України і главою держави. Ми до цього готові заради поліпшення життя наших громадян і, врешті-решт, все буде залежати від дзеркальних дій з протилежного боку", - заявив генерал-лейтенант.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...