Не тільки дев'ятиповерхівка: У Кривому Розі є влучання у ще один житловий будинок (фото, відео)

Як повідомив Олександр Вілкул у Telegram-каналі, ракетне влучання в дах п'ятиповерхівки сталося на території Металургійного району, передають Патріоти України.

"Ракетне влучання у дах п'ятиповерхівки у Металургійному районі. Штаб допомоги людям розгортається за адресою - "Народний Дім", вулиця Криворіжсталі 52", - повідомив керівник міської військової адміністрації.

Також мер Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив про двох загиблих на місці події. Він зазначив, що рятувальна операція триває, ДСНС, лікарі та усі необхідні служби працюють на місці.

Пізніше стало відомо, що до лікарень Кривого Рогу надійшло понад 30 постраждалих. З них 12 осіб перебувають у тяжкому стані, 20 – у стані середньої тяжкості. Ще 34 особи звернулися по медичну допомогу самостійно.

"В результаті ворожої ракетної атаки щонайменше три попадання. У тому числі пряме потрапляння до дев'ятиповерхової будівлі. Є загиблі та поранені серед мирних жителів. ДСНС гасить пожежі. Швидка допомога працює. Штаб допомоги людям розвертається на Східному-1 біля АТБ з 20:00. Туди можна звернутися з питань розселення, будматеріалів, щоби закрити вибиті вікна та інші питання", — написав Вілкул.

Жителів міста просять дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги та дотримуватися вказівок влади.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...