Не тільки іржаві автомати: Воїни ЗСУ показали, якими касками забезпечила РФ "другу армію світу" (відео)

Заганяючи на війну проти України дедалі більше росіян, Росія не дуже переймається їхнім захистом. Українські воїни провели "розпаковку" однієї з касок, якими забезпечує російське командування своїх солдатів на фронті, передають Патріоти України.

Під порівняно новим чохлом вони знайшли стару радянську каску, подекуди вкриту іржею. Відео, зняте воїнами,показали в Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил України. "Утилізація на рівні забезпечення від міністерства оборони русні. Іржаві автомати і от такі каски – то є "анало-говнєт", дєтка", – іронізують у СтратКомі.

Знявши "чохол" із тканини, українські захисники спершу подумали, що під ним турботливі російські генерали заховали для своїх солдатів будівельні каски.

Однак, придивившись уважніше, зрозуміли, що під виглядом нових росіянам видають вкриті іржею радянські каски, які зберігалися десь на складах у не найкращих умовах. З "нового" там лише зовнішній чохол і внутрішня "вкладка", прикручена до каски металевими заклепками.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...