Не тільки Кабаєва. Бурхливий роман і позашлюбна дочка: У РФ розкрили деталі особистого життя Путіна

Відомий російський журналіст видання Проект Михайло Рубан розповів подробиці роману президента Володимира Путіна з Світланою Кривоногих. Як підкреслив він в інтерв'ю Радіо НВ, в результаті стосунків жінка народила президенту РФ дочку, передають Патріоти України.

"Нам свого часу для того, щоб дізнатися про роман Володимира Путіна зі Світланою Кривоногих, від якої у нього є позашлюбна дочка, знадобилося дуже багато років", - говорить російський журналіст. У той же час він підкреслив, що роман Путіна і Кривоногих мав місце майже 20 років тому.

"Зрозуміло, що це все дуже і дуже непросто. Тому фактів про Аліну Кабаєвої дуже-дуже мало. Так сталося, що про неї розповіли кілька років тому, а далі фактичних даних про те, що у них зараз відбувається, дуже мало.

Я тільки вам можу сказати, що я впевнений, що рано чи пізно все це стане відомо, доведено або спростовано, вже подивимося, але поки ось так. Ще раз вам скажу, звичайно, самоцензура в Росії має місце, але є кілька видань, які, я впевнений, що зараз над цим працюють, працювали і будуть працювати в різний час", - додав Рубан.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...