"Не тільки "Квартал-95" із Зеленським крадуть жарти у "Дизель-шоу", але і "слуги" крадуть ідеї у рекламістів": У Кличка впіймали Іру Попінс-Верещук на плагіаті (відео)

З допомогою цього плагіату кандидатка в мери планує достукатися до молоді

Кандидатка від «Слуги народу» на посаду міського голови Києва Ірина Верещук готувала відеоролик для киян, і заради цього »злетіла» у повітря над пішохідно-велосипедним мостом (так званим »мостом Кличка») у столиці. Відео зі зйомки ролику поширила спільнота «Рукавичка Кличка», зазначають Патріоти України.

Кадри засвідчили, що Ірина Верещук у жовтому плащі та з зеленою парасолею «злетіла» у небо. Свідки ж події радісно спостерігали за дійством та фільмували його смартфонами.

Ідея, сюжет і кольорова гама передвиборчого «шедевру» повністю збігаються з відео шотландської реклами вітряних електростанцій.

«З’ясувалося, що не тільки Квартал-95 із Зеленським крадуть жарти у Дизель-шоу, але і «слуги» крадуть ідеї та образи у британських рекламістів. Чи не здивований. Цікаво, а у кого вони скримздят передвиборчу програму на місцеві вибори?», – написав на своїй сторінці у Facebook Борислав Береза.

Верещук розповіла в інтерв’ю «Радіо Свобода», що її «політ» дійсно є частиною майбутнього передвиборчого ролика.

«Це дійсно я. Мені було цікаво, це новий досвід. Ідея штабу, мого колективу. Я погодилася, бо розумію і суть, і зміст», – сказала Верещук.

Ролик вона не вважає ані епатажним, ані непристойним. З його допомогою кандидатка в мери планує достукатися до молоді.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...