Не тільки на Донбасі: Єрмак розповів, де ще може з'явитися вільна економічна зона

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що вільна економічна зона може з'явитися не тільки на Донбасі. Йдеться про одну з областей на заході країни. Про це він заявив в ефірі телеканалу "1+1" передають Патріоти України.

"Ми плануємо створити не тільки вільну економічну зону на Донбасі, а й ще іншу вільну економічну зону в Західній Україні", – сказав Єрмак.

За словами глави ОП, дві економічні можливості "повинні спрацювати на об'єднання країни". "Сьогодні це питання ще вирішується, але це буде одна із західних областей", – сказав він, не уточнивши назву.

Як повідомлялося, під час президентського опитування в день виборів українців запитували, чи підтримують вони створення на Донбасі вільної економічної зони. За попередніми даними, 45% проголосували "за" і 43% – "проти".

У Володимира Зеленського пояснили, що створення на вільної частини Донбасу спеціальних економічних умов істотно вплине на темпи і концепції ефективної реінтеграції. За словами глави української делегації в Тристоронньої контактній групі Леоніда Кравчука, вона діятиме орієнтовно до 2050 року.

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...

"Полювання" вдалося: Прикордонники показали відео знищення гармати та бліндажа окупантів біля Вовчанська (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:30

16 травня Держприкордонслужба опублікувала відео знищення гармати та бліндажда російських окупантів у районі Вовчанська Харківської області. У коментарі до відео зазначається, що прикордонники бригади Сталевий кордон під час проведення аеророзвідки на ...