Не тільки Німеччина: Литовський політолог розповів, яка ще країна "гальмує" санкції проти Росії

Чимало держав запровадили проти Росії жорсткі санкції за зухвале повномасштабне вторгнення в Україну. Проте є чимало країн, як-от Німеччина, які гальмують санкційний процес. Про це в ефірі 24 каналу розповів литовський політолог Вітіс Юрконіс, передають Патріоти України.

За його словами, не треба зараховувати лише Німеччину до тих держав, які стали противниками санкцій проти держави-вбивці. Політолог із Литви вважає, що Німеччина є таки тією країною, яка має дуже вагомий голос. Саме тому є велика залежність, однак це не лише вона.

"Не тільки німці. Є й інші країни", – зазначив Юрконіс.

Він пояснив, що має на увазі Італію. Саме ця країна, на думку політолога, теж доволі "гальмує" санкційний процес, хоч німецька країна мала б навпаки давати приклад у протилежному боці.

"Якби Німеччина у кінцевому підсумку рушили, то тоді це переважило б тих, які сумніваються ще щодо введення санкцій. Не секрет, що багато дивляться на поведінку Берліна теж", – констатував Юрконіс.

Джерело: 24 канал

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...