Не тільки Сирія має боліти світу: Польща ініціює створення в ООН посади спецпредставника з питань України

Міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович заявив про можливість введення в ООН посади спеціального представника з питань України, повідомляють Патріоти України з посиланням на UATV.

"У нас є певна динамічність щодо політичного процесу в Україні. Ми підтримуємо зусилля президента Володимира Зеленського та його партії стосовно реформування держави й забезпечення миру", - заявив Чапутович.

Глава польського МЗС додав, що ідея про заснування в ООН посади спеціального представника з питань Україні поки що не була ухвалена, але дискусія про це триває.

"Нормандський формат не приніс задовільних результатів щодо вирішення війни на Донбасі. Росія не виконує Мінські домовленості. Можливо, варто задуматися над пропозицією президента України, щоб розширити формат, наприклад, запросивши туди США та Велику Британію. Це може бути хорошим рішенням", - підсумував він.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...