Не тільки ж Бєлгороду віддуватися: У Білорусі впала ракета від ЗРК С-300, - соцмережі

29 грудня поблизу села Горбаха Брестської області Білорусі впала ракета, попередньо від ЗРК С-300. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали, передають Патріоти України.

У Білорусі впала ракета

"У місцевих пабліках VK з'явилася інформація, що сьогодні вранці "недалечко від села Горбаха ППО збили ракету, за першою інформацією, постраждалих немає", – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що ракета була знайдена в полі в Іванівському районі Брестської області. Ймовірно, що це частини ракети від ЗРК С-300. Нагадаємо, що зранку 29 грудня ворог завдав чергової атаки по нашій країні. Загарбники випустили 69 ракет, 54 вдалося знищити нашим Силам ППО.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...