Не того "мочить" Трамп українським компроматом: У Демократичної партії змінився фаворит президентських перегонів

Берні Сандерса підтримують 27% опитаних, а в підтримку Джо Байдена готові виступити 26% респондентів.
Берні Сандерс. Фото: соцмережі.

Телеканал NBC News спільно з Wall Street Journal провели опитування виборців на предмет уподобань серед кандидатів на пост президента США від Демократичної партії. Опитування показало, що лідерам президентських перегонів від демократів Берні Сандерсу і Джо Байдену симпатизує майже рівне число людей, повідомляють Патріоти України.

Сандерса підтримують 27% опитаних, а в підтримку Байдена готові виступити 26% респондентів. В опитуванні брали участь прихильники демократів, які можуть голосувати на внутрішньопартійних виборах. Сандерс вперше за час передвиборчої кампанії обігнав Байдена. Всього місяць тому, в грудні, розрив був відчутніше: Байдена підтримали 28%, а Сандерса - 21%.
За даними авторів опитування, на підтримку Сандерса частіше виступають молоді американці з ліберальними поглядами. А типові прихильники Байдена - це літні громадяни та афро-американці. На третьому місці за популярністю серед потенційних виборців знаходиться сенатор Елізабет Уоррен з 15%. На четвертому - колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг з 9%.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...