"Не того президента называют клоуном": Військові РФ обурено відреагували на заяви Путіна про війну в Україні

Слова президента РФ про те, що «Росія в Україні ще всерйоз нічого не починала» при залученні практично всіх боєздатних частин Сухопутних військ РФ та серйозних втрат (за темпами більше, ніж в Афганістані) в живій силі та техніці — це банальна неповага до російської армії . Про це пишуть російські пропагандистські паблики, передають Патріоти України.
Обурені словами глави Кремля ресурси зазначають: "А почему с начала марта потери не публиковали, если это несерьёзно? А родственники погибших, раненые, калеки, кастрированные украинцами пленные наверное сейчас рады слышать, что всё это было несерьёзно? И Киев не пытались взять, пошутили?".

Також пропагандисти уточнюють, що якщо Україна і Захід скажуть: "ну добре, воюйте серйозно, ми приймаємо виклик — то що буде? За даними ресурсів, за п'ять місяців війни РФ показала все, що може: "И вполне может оказаться, что война всерьёз разделит судьбу второго, конкретного этапа СВО, когда оказалось, что у ВС РФ нет сил даже сформировать котлы на Донбассе. Честно, не того президента называют клоуном, не того. Тот клоун де-юре, этот — по факту. Поверьте, для мужиков, которые без ротации и отдыха воюют с февраля, всё очень серьёзно".

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...