Не треба було малювати "Z": Російських спортсменів відсторонили від престижного турніру

Під час турніру комп'ютерної гри Dota 2 російський кіберспортсмен намалював літеру "Z" на карті. Нахабного учасника вже покарали, повідомляють Патріоти України.

Москаленко допоміг своїй команді вийти на новий рівень

Російську кіберспортивну команду Virtus.pro дискваліфікували з турніру DPC-ліги Східної Європи. Все через те, що гравець Іван Москаленко намалював літеру "Z" під час змагань.

З квітня гравці Virtus.pro виступають на міжнародних турнірах під тегом Outsiders. Це було пов'язано з недопущенням основної організації до участі у багатьох кіберспортивних турнірах.

З "оновленою" назвою Virtus.pro зіграв матч проти команди Mind Games, у склад якої входять два українські гравці – Данило Шеховцов та Семен Кривуля.

Матч між командами закінчився перемогою 2:0 на користь росіян. Проте замість перемоги вони отримали дискваліфікацію. Партнери Pure по Virtus.pro намагалися зафарбувати літеру, яку він намалював. Проте коментатори трансляції встигли звернути на це увагу.

Організатори DPC-ліги почали розслідування інциденту. Сам гравець заявив, що він не хотів малювати саме літеру "Z". Мовляв, все вийшло випадково, а коли зрозуміли на що вона схожа, то почали одразу її замальовувати.

Організатори турніру все ж таки позбавили російську команду права участі. А місце Virtus.pro. посіла команда Mind Games.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...