Не треба було зривати операцію Бурби з літаком: До Києва вбити Зеленського надіслали "вагнерівців", - The Times

Ось чого у столиці оголосили 36-годинну "жорстку" комендантську годину

Британське видання The Times повідомляє, що в Києві діють понад 400 "вагнерівців", яким Кремль наказав вбити президента Володимира Зеленського та його уряд та підготувати підґрунтя для захоплення влади Росією, зазначають Патріоти України.

Дослівно The Times: "Група Вагнера, приватна військова компанія, керована одним із найближчих союзників президента Путіна олігархом Євгеном Пригожиним, 5 тижнів тому надіслала найманців з Африки з місією вбити уряд Зеленського в обмін на солідний фінансовий бонус".

Повідомляється, що інформація про їхній задум дійшла українського уряду в суботу вранці, а за кілька годин Київ оголосив 36-годинну "жорстку" комендантську годину, щоб очистити місто від російських диверсантів.

Столична влада попередила мирних жителів, що всіх, хто виходитиме на вулицю в комендантську годину, розглядатимуть як агентів Кремля і можуть ліквідувати.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...