Не треба їм заважати: Арестович сказав, хто переміг у перестрілці між бурятами та чеченцями на Херсонщині

На окупованій Херсонщині відбулася перестрілка бурятів із кадировцями. Причиною конфлікту стала суперечки з приводу розподілу награбованого в Україні майна та небажання іти в наступ на ЗСУ, передають Патріоти України.

Цей інцидент, який стався під "зачарованою" українською Чорнобаївкою, мав широкий резонанс в ЗМІ. Стрілянину між "своїми" прокоментував і радник глави ОП Олексій Арестович в інтерв‘ю Марку Фейгіну.

Арестович повідомив, хто ж зрештою переміг у конфлікті між путінськими найманцями."Буряти перемогли! Це якщо вам цікаво, чим закінчилася перестрілка між окупантами під Чорнобаївкою. Я завжди в них вірив, вони хлопці серйозні", - прокоментував інцидент Арестович.

Арестович згадав про цю історію в контексті референдуму, який окупанти збираються провести в Херсоні. Він зазначив, що російська армія морально розкладається. Тому велике питання, чи вдасться їй "забезпечити порядок" під час такого референдуму в умовах, коли місцеве населення чинить спротив, а в околицях міста йдуть бої й артилерійські дуелі.

" Тут не потрібно впадати в ілюзії. На Росію в Україні чекає поразка. Це вирішене питання. Нанесе її фізично українська армія, український народ і українське керівництво. А технічно тил та озброєння забезпечить Захід. Ще раз повторю – це вирішене питання", – запевнив Арестович.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...